Jag älskar musik. Jag trivs bäst i svarta kläder. Jag längtar efter att ännu en gång få åka till Sweden Rock Festival. Jag lyssnar på hela skalan från elektronisk instrumental syntbaserad musik till tysk hårdrock med pyro. Samtidigt är jag nyfiken på kristaller, mediala kanaler, paleokost, meditation, stresshantering och annat ”flum”.

Är det OK?

Såklart att det är. Jag har alltid känt mig som både och. Å ena sidan och å andra sidan. Det finns alltid en baksida av medaljen. Ett annat perspektiv. Ingen människa är ensidig.

Jag vet en del om hälsa nuförtiden – men hälsa för mig är inte att kontrollera sig själv enligt en massa regler 100% av tiden.  Jag har lite svårt för det präktiga inom hälsobranschen. Det är egentligen lätt att tala om vad som är bra kost och hur man ska ändra sina vanor, men jobbet måste ju var och en göra. Och alla dessa ”lärare” låter ibland som att de själva är perfekta. Jag tror inte på det. Jag tror inte att man måste gå ”all in” på allt. Det går att göra/vara lite av varje. Det går att blanda, men välja att leva enligt sin regelbok den övervägande delen av tiden.

Att bevara och förvalta sin hälsa handlar långt ifrån bara om vad man äter eller inte äter. Det handlar om hur man lever livet och att välja att leva det så bra man kan.

Att gå på rockfestival eller konsert, är för mig en viktig komponent i att leva mitt liv. :)